Golvslipning Malmö

Golvslipning och golvläggning i Skåneområdet

Börjar dina trägolv se slitna ut? Ge golvet nytt liv genom att boka en golvslipning med Snickarn’ i Malmö. Oavsett om du vill slipa parkettgolv eller lacka plankgolv så kan en golvslipning rädda dig från att behöva lägga ett nytt golv. Självklart utför vi en dammfri golvslipning med våra golvslipare i malmö – så du behöver inte oroa dig för att dina möbler eller väggar tar skada av behandlingen.

Hur en golvslipning går till

När du bestämt dig för att anlita oss skickar du in en offtert för golvslipning, som vi besvarar så fort vi kan. Om du väljer att acceptera offerten diskuterar vi gemensamt vilka olika alternativ som finns för ditt golv och ser till att hitta både rätt slipning, finish och färgton. När du sedan godkänt detta är det dags att boka ett datum för golvslipningen med vår personal. När golvet slipas kan du inte vara i samma rum, men det går bra att vara hemma om du inte störs av ljudet. Tiden det tar är beroende på hur stor golvyta ditt rum har. En ungefärligt tidsåtgång meddelas i samband med bokningen. Du får också möjlighet att ställa alla dina frågor till våra golvexperter. Kanske undrar du om listerna måste tas bort, eller så vill du ha smakråd för att hitta det rätta golvet för just dig. Den vanligaste frågan kan vi dock besvara redan nu: Efter att golvet slipats bör du avvakta 24-48 timmar innan du möblerar rummet för att säkerställa att det inte blir märken i oljan/lacken. Du vill ju kunna njuta av ett felfritt resultat. Men därefter är det fritt fram att använda ditt nya golv som vanligt!

Golvläggning malmö

Skulle ditt golv vara alldeles för skadat för att vi ska kunna utföra en golvslipning eller om du bara vill ha något helt annat – så erbjuder vi även tjänsten golvläggning i malmö. I stället för att slipa golv så läggs kort och gott ett helt nytt golv efter dina önskemål. Du kan då välja från ett brett sortiment och vraka bland olika färger, material och trätyper för att hitta just dina favoriter. Att lägga om ett golv är mer tidskrävande och därför kan du förvänta dig att pris på golvläggning är något högre än på att ”bara” slipa golvet. Detta beror såklart även till stor del på vilket typ av golv du väljer, om du vill ha äkta ekparkett kan du räkna med att priset blir högre än om du väljer att ta ett laminatgolv. Men tänk på att det viktigaste är att du får just det resultatet du drömmer om!

Om du är osäker så finns givetvis vår personal tillgänglig för att hjälpa dig med besluten. För Snickarn’ i Malmö är kundnöjdhet av yttersta vikt och vi är mycket lyhörda för dina önskemål på golvslipning och golvläggning – så att dina förväntningar på arbetet kan uppfyllas av våra golvslipare vare sig du vill ha hjälp med golvläggning, att slipa altan eller lacka och slipa trägolv.

Golvslipning pris

En av de första frågorna som ställs av blivande kunder är oftast ”Vad kostar golvslipning?”. Många vill veta priset på golvslipning och specifikt vad skillnaden blir i kronor med en professionell golvslipare i malmö jämfört med att slipa golv själv. Till att börja med så kan vi meddela att tjänsten golvslipning berättigar ROT-avdrag, vilket innebär att ca 30 % av kostnaden kan återfås i en skattereduktion på arbetskostnaden – direkt på fakturan. Sedan ska det tas i beaktning att resultatet av din golvslipning (och den tiden det tar att utföra dig) i de allra flesta fall skiljer sig mycket åt. Anlitar du Snickarn’ i Malmö för golvslipning kan du förvänta dig både det resultatet du eftersökt och ett tidseffektivt arbete.

För att kunna ge dig ett korrekt pris på tjänsten behöver vi veta lite mer om utgångsläge på ditt golv och vad du vill att vi ska göra. Du kan använda kontakformuläret till höger för att be om en offert på golvslipning. I meddelanderutan beskriver du vilket typ av golv du har idag, exempelvis om det är ett parkettgolv eller annat trägolv. Och sedan vad du är intresserad av för tjänst samt vart i Skåneområdet, så som ”golvslipning malmö”, ”golvläggning malmö” och/eller ”lacka golv malmö”. Viktigt är att också meddela hur många kvadratmeter det gäller. Bifoga även ett par bilder på hur ditt golv ser ut i dagsläget, var noga med att fota i bra ljus. Inkludera gärna några referensbilder på hur du önskar att slutresultatet ska se ut, för att vi ska kunna göra en så genomgående och korrekt prisbedömning som möjligt. Ett tips från oss är att du antingen googlar på olika golv, alternativt att du går in på Pinterest eller Instragram och söker på golslipning/golvläggning för att få upp bilder att inspireras av.

Efter att du skickat in offterten till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Du kan räkna med ett svar inom ett par dagar.

Boka golvslipning Malmö

Det är många som vill boka golvslipning i Malmö så vi råder dig att inte tveka på att boka in en tid. När du anlitar ett företag som Snickarn’ i malmö, ett företag med hög kundnöjdhet på golvlipning och golvläggning, så säkerställer du att du får golvet precis som du drömt om. Tillsammans med oss kan du känna dig trygg genom hela processen och dessutom veta att du får en tjänst till ett konkurrenskraftigt pris.

Boka redan idag!

Offertförfrågan