Välkommen! Behov av bygghjälp? Slå oss en signal 040 - 668 83 03 ...eller klicka för Gratis Offert! Välkommen! Behov av bygghjälp? Slå oss en signal 040 - 668 83 03 ...eller klicka för Gratis Offert!

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi har alltid kostnadsfri offert. Fyll i offertförfrågan och beskriv ditt ärende så hör vi av oss.

GARANTERAT NÖJD

Vi ger alltid garanti på det arbete vi utför. Kontakta oss för att höra vad som gäller för ditt bygge.

AVDRAGS-GILL

Du kan dra av 30 % på arbetskostnaden. Vi innehar F-Skattsedel och använder ROT-avdrag!

Snickare Trelleborg

När du anlitar oss för snickeri ser vi till att du får mycket värde för dina pengar. Våra erfarna snickare vet hur man gör det mesta inom snickeri och arbetar alltid hårt för att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Snickarn’ i Skåne ser till att varje kund är tillfredsställd, våra snickare har en bra känsla för service och vill alltid utföra ett utomordentligt arbete som snickare i Trelleborg.  Vi håller alltid hög kvalitet på utfört arbete här på Snickarn’ i Skåne. Vid specifika önskemål får du gärna meddela detta så har vi dem i åtanke när vi gör vår planering.

Till höger om det här textblocket kan du få en gratis offert från oss. Vi arbetar med alla typer av snickeri och bygge. Hör av dig via formuläret till höger med frågor och funderingar. Beskriv då gärna ditt ärende så noggrant som möjligt för att vi skall kunna ge en rättvis offert som snickare Trelleborg. Vid de flesta typer av snickeri kommer vi gärna ut och besiktar bygget innan vi ger offert.

Det är helt okej om du vill vara med och ha synpunkter under arbetets gång, det är vanligt förekommande. Om du även vill vara med oss och snickra så är det också okej. Det viktigaste är att du blir helt nöjd med bygget när det är klart och ditt engagemang är alltid välkommet. Ett nära samarbete med kund är ofta ett bra sätt för att få bygget så nära kundens vision som möjligt. Vi är ett gäng arbetsglada snickare från Trelleborg och vi tror att du kommer ha roligt när vi snickrar hos dig.

Skicka snabboffert

  Badrumsrenovering

  Är det dags för en badrumsrenovering? Vi på Snickarn’ i Skåne vet att badrummet är ett känsligt renoveringsobjekt och vi är mycket noggranna. Vi följer alla säkerhetsföreskrifter och har även total försäkring under hela bygget. Vi kan med stolthet säga att vi är mycket skickliga på att renovera badrum Trelleborg och utför allt arbete med kvaliteten i fokus. Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Badrumsrenovering i Trelleborg är något som alltid höjer värdet i bostaden.

  Vi kan ge en kostnadsfri besiktning av ditt badrum. Är du ute efter en badrumsrenovering Trelleborg så är det en bra idé att höra av dig till oss. Vi föreslår även vilka material vi anser vara bäst att använda för ditt badrum. Vi ställer sedan offert via mail. Efter godkänd offert startar arbetet.

  Fönsterrenovering / Fönsterbyte

  Vi arbetar med alla sorters fönsterbyte och renovering. Det är viktigt att ha erfarenhet när man arbetar med fönster då det finns ett flertal material och olika sätt att konstruera fönster på. Vi har anställda fönsterspecialister som gärna kommer ut och hjälper dig byta fönster Trelleborg.

  Fönsters skick försämras konstant under dess livslängd. De är utsatta för både vind och nederbörd året om. I Sverige har vi tufft klimat och det kan vara regn, blåst eller frost. Efter ett antal år tar vädret ut sin rätt på fönstret och fönsterrenovering Trelleborg är då aktuellt för dig. Många tror att det är försent att fixa till sina fönster med en fönsterrenovering i Trelleborg men ofta är det inte det. Kontakta oss så kommer vi och tittar på dina fönster.

  Köksrenovering

  Är det dags att renovera köket? Det är både enkelt och ekonomiskt att förhöja trivseln i din bostad med vår köksrenovering. Vi har alltid kostnadsfri offert vid köksrenovering Trelleborg, du vet innan arbetet startar vad det kommer att kosta. Vi kommer ut och tittar på ditt kök och planerar sedan din renovering. Bostaden blir mycket fräschare av att renovera köket och det ökar värdet på den!

  Oavsett om det handlar om en mindre renovering som att byta köksluckor Trelleborg eller om du vill ha ett modernt kök kan vi ordna det för dig. Desto större arbetet blir desto längre tid tar det och desto mer material behöver köpas in. Beskriv din köksrenovering i Trelleborg så noggrant du kan, vi återkommer till dig för besiktning och sedan offert!

  Golvslipning

  Snickarn’ i Skåne har decennier av samlade erfarenheter inom golvslipning och golvläggning Trelleborg. Vi är en golventreprenör som utför golvslipning Trelleborg, lägger parkett och trägolv. Är du i behov av trapprenovering, listsättning eller underhåll står vi gärna till tjänst med detta.

  Vår breda kundbas har olika behov. Vi arbetar mot företagskunder såväl som privatpersoner, vissa kunder vill ha en mer komplex golvslipning, andra en mindre sådan. Vi står till tjänst med båda. Gäller det infärgning, pigmenterade oljor eller lutning ställer detta höga krav på sliparbetet.

  Vi har arbetat med alla sorters golv, alla sorters hus och material man kan tänka sig. Det är inte alltid lätt att lägga golv utan erfarenhet eller kunskap. Gör man ett litet misstag i början av arbetet kan det vara svårt att rädda senare i golvläggningen. Därför är det alltid smart att anlita en yrkesverksam golvläggare som vet hur man utför golvslipning. Kontakta gärna oss om du har frågor eller funderingar kring golvslipning i Trelleborg och golvbehandling.

  Skicka snabboffert

   Vi arbetar även med:

    • Terrass
    • Köksrenovering
    • Badrumsrenovering
    • Staket
    • Ombyggnation
    • Golvslipning
    • Vattenskador
    • Plattsättning
    • Trappslipning
    • Utbyggnation
    • Kakelsättare
    • Isolering
    • Restaurering

   Kontakta oss när du behöver anlita Snickare. Våra serviceområden: Malmö, HelsingborgKristianstad, Ystad, Eslöv, Landskrona, Trelleborg, Vellinge, Lund, Svedala, Höllviken, Staffanstorp, Ängelholm & Skåne.